YARDIM


Sitede Sorun Yaşıyorum, Sayfalar Düzgün Çalışmıyor

Neden Sorun Yaşıyorum?

Sitemizde sayfaların düzgün çalışmaması, bazı sayfaları görememenizin sebebi tarayıcınızdır. Teknoloji hergün gelişiyor, yenileniyor. Elbette bizler gibi bazı internet siteleride gelişen, yenilenen teknolojiyi son noktasına kadar kullanmaya özen gösteriyorlar. Sitemizin teknolojinin en güncel halinden faydalanarak hazırlanmış olması nedeniyle eski tarayıcılarda doğru olarak gözükmemesi durumuyla karşılaşabilirsiniz.

Önce Kendi Güvenliğiniz İçin Internet Explorer Kullanmayın!

İnternette dolaşırken kullanabileceğiniz en kötü, teknolojiye desteği en az, en çok sorun çıkaran ve bütün bunlar bir kenara en güvensiz tarayıcıların başında gelen Internet Explorer kullanımını kesinlike önermiyoruz. Eğer Internet Explorer kullanıyorsanız, bir an önce Chrome ya da Mozilla tarayıcılarından istediğinizi kurup Internet Explorer alışkanlığınızı bitirmeye çalışmanızı öneririz.
Şuan itibariyle, en güvenli tarayıcı Chrome gözüküyor. Ek olarak Chrome güvenilirliğinin yanında tarayıcılar içerisinde en hızlılarından. Bu bilgiyi göz ardı etmemenizi öneririz.

Tarayıcınızı Güncellemeyi Unutmayın!

Genel olarak yapılan hatalardan bir taneside internet kullanıcılarının, kullandıkları tarayıcıları güncellememeleridir. Nasıl bir Windows güncelleme çıkararak kendini yeniler, hatalarını ve güvenlik açıklarını kapatırsa, aynı şekilde tarayıcılarda yeni sürümleriyle birlikte bir önceki sürümün hatalarını düzeltir, bulunan ve rapor edilen güvenlik açıklarını kapar ve çıkan yeni teknolojiye destek verebilmek adına (yeni teknolojiyi kullanan siteleri doğru olarak gösterebilmek için) kendini yeniler.
Bu anlamda, tarayıcınızı en başta kendi güvenliğiniz için sürekli olarak güncellemeyi unutmamalısınız.
Sitemizde aldığınız benzeri hataların, Chrome / Mozilla gibi güncel bir tarayıcıyla ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkmayacağını görebilirsiniz.




Harun UĞURLU tarafından, tarihinde YARDIM kategorisinde yazılmıştır.